Hoppa till innehållet
Nyheter

Stort intresse för seminariet Din produkt, ditt ansvar 2017

Fredag 28 april anordnar Marknadskontrollrådet seminariet Din produkt, ditt ansvar 2017 på Nalen i Stockholm. Intresset för seminariet har varit rekordstort.

Det är tredje gången som Marknadskontrollrådet anordnar seminariet Din produkt, ditt ansvar. I år har intresset varit större än någonsin tidigare.

– Vi har drygt 180 anmälda och har tyvärr varit tvungna att tacka nej till fler deltagare. Men det är väldigt glädjande att det finns ett så stort intresse. Det är ett tecken på att många företag vill göra rätt, säger Anna Stattin, ansvarig för frågor som rör marknadskontroll på Swedac.

Swedacs generaldirektör och Marknadskontrollrådets ordförande, Peter Strömbäck, inleder Din produkt, ditt ansvar.

Seminariet riktar sig till dem som tillverkar, importerar och säljer varor. Några av de frågor som kommer att diskuteras är vilka skyldigheter verksamheterna har, hur de kan få hjälp och stöd av myndigheter eller branschorganisationer samt vilka regler som gäller för e-handel. Det kommer även att finnas goda möjligheter att träffa kollegor och representanter från ett stort antal myndigheter och branschorganisationer. Bakom arrangemanget står myndigheterna i Marknadskontrollrådet, Business Sweden, Svensk handel och Teknikföretagen.

Program och mer information